Rendezvény Internet
 

Rendezvény Internet

E címszó alatt több szolgáltatásunk, igények szerinti kombinációját szoktuk érteni. A közös bennük, hogy nem állandó, határozatlan időre szóló szolgáltatásról van szó, hanem olyanról, aelyet akár csak egy napra nyújtunk. Akár milyen rövid is legyen ez az idő, mi ugyan olyan komolyan vesszük, mint a több éves szerződéseinket.

A másik közös vonás, hogy rossz szokásunkhoz híven ebben az esetben is minden szolgáltatásunk IP (Internet Protocol) csomagok vándorlásán, áramoltatásán keresztül történik.

 
 
 
 

Leggyakrabban melyek ezek a szolgáltatások ?

1. Internet

Célja a szervezők munkájának támogatásán túl lehet a résztvevők kommunikációjának biztosítása is. A szolgáltatásba bele tartozhat az Internet szabályozott szétosztása is, kezdve a sávszélességi jogosultságok beállításától (rendező, VIP, résztvevő, stb.) egészen az esetlegesen fizetőssé tett Hotspot szolgáltatás számlázásához szükséges feltételek megteremtéséig.

A szolgáltatással kapcsolatban többnyire igaz, amit a vezeték nélküli bérelt vonalakról szóló tájékoztatásunkban a technikai részletek vonatkozásában olvashat. Arra kérjük azonban, hogy mielőtt a havidíjak táblázatában olvasható számot 30-al elosztva, nagy örömmel kiszámítaná az egy napos szolgáltatás díját, keressen meg minket bármely elérhetőségünkön, mivel sajnos a Rendezvény Internet árának képzéséhez ennél szofisztikáltabb algoritmusokat alkalmazunk.

2. VOIP telefon

Amennyiben már van Önnek VOIP telefon előfizetése a Mikroweb Internettől, akkor ezen kicsit sem csodálkozik, hiszen már jól tudja, hogy megszokott "vezetékes" telefonszámát egyszerűen magával viheti ideiglenesen akár ide is, és itt is élvezheti, hogy 10 Forint alatti percdíjakon hívhatja Miskolcot, vagy New Yorkot, és ha arra volna múlhatatlan szüksége, akkor akár faxot is küldhet, vagy fogadhat.

Ha azonban nincs (vagy még nincs) ilyen VOIP előfizetése, akkor mi a Rendezvény Internet szolgáltatás keretében kölcsönzünk Önnek hívószámokat, melyek mindegyikén ugyan úgy két melléken egyszerre két beszélgetést folytathat.

2. Élő, internetes közvetítés

Szeretné, ha rendezvényének nagyobb híre lenne, mint amit a résztvevők szét tudnak vinni? Az ott készített műsort, vagy az élő képet-hangot az Interneten keresztül eljuttathatja mindenkihez. Erről a szolgáltatásunkról többet is megtudhat az alábbi oldalunkon.

4. Biztonsági kamera rendszer

Az adatvédelmi szabályok betartása mellett mód van arra, hogy a rendezvény helyszínére és idejére IP alapú biztonsági kamera hálózatot szereljünk fel, mely segítséget nyújthat a résztvevő tömeg mozgásának nyomon követésében, vagy az esetleges bűncselekmények felderítéséhez segítséget nyújthat a nyomozó hatóság számára.

További tájékoztatást, illetve részletes ajánlatot kérhet tőlünk bármelyik elérhetőségünkön keresztül.

 
     

 

Mikroweb Internet © 2009 | Bérelt vonal | Szimmetrikus, mikrohullámú internet | Webláda